Meelis: kolmapäeval öeldi tšau-pakaa, reedel oli äraminek 101% kindel

"Esimene lend viib meid Prahasse, siis lähme Abu Dhabisse ja lõpp-punkt on Phuket," sädistavad rõõmsad ülejooksikud. Seda, kas nad sinna ka elama jäävad, kumbki kinnitada ei taha, kuid tagasituleku plaani hetkel kindlasti pole. Kuu aega ja 3 päeva tagasi sündis otsus lahkuda ning seda ühel väga konkreetsel põhjusel.

"Mulle teatati nimelt, et alates 1.oktoobrist mul enam tööd pole ning siis uurisin paarist kohast, kas on tööd ja kindlat vastust saamata tegimegi otsuse ära minna. Kolmapäeval öeldi tšau-pakaa ja reedeks oli 101% kindel minek," räägib Meelis.

Mari-Leen: ei tea, mida tegema hakkame, aga oleme piisavalt ägedad, et tööd leida!

Mida nad Tais tegema hakkavad, kumbki veel öelda ei oska. "Välismaalasel on raske seal tööd leida, aga ma usun, et me oleme piisavalt ägedad, et leiame tööd," kinnitab Mari-Leen ning Meelis lisab juurde, et võtab seda kui vaimset puhkust ja kui kunagi peaks sündima otsus tagasi tulla, siis ehk on Eesti riigis olukord paremaks läinud.

Seda, et äraminekuga tõsi taga, näitab ka fakt, et mõlemad müüsid vahetult enne ärasõitu maha peaaegu kogu oma maise vara, ladustasid tähtsamad asjad sõprade juurde ja pakkisid kogu eluks vajaliku vaid kahte kohvrisse. "Selle kohvri oleks võind ka maha jätta, sest siin on asjad mida võiks sealt osta," muigab Mari-Leen enda sumadanile osutades.

Vaata videost, mida nad Publikule veel rääkisid ning mis saab Mari-Leenu toimetatud "Õhtusöögist viiele":