Brooklynis resideeruv ja hetkel Euroopas tuuritav Justin VanDerVolgen kerkis sõltumatu ja uuendusliku peomuusika austajate huviorbiiti uue aastatuhande esimese kümnendi punk-funki laine ühe menukaima tantsupungi-bändi !!! ehk Chk Chk Chk remiksija, elektroonilise tantsumuusika koosluse Out Hud asutajaliikme ning soundivõluri-produtsendina. Nüüdseks on enam kui tosin aastat väsimatu DJ-na tegutsenud ja muusikalisi projekte nagu TBD ning Try To Find Me vedanud VanDerVolgenist saanud üks värske ja otsingulise tantsumuusika võtmefiguure.

Tema ettearvamatute pööretega plaadisettidesse võivad koonduda sügavmõõtmeliseks õilistunud disko, väänlevate kitarride ja särisevate süntidega house ja ekstaatiliseks technoks üle kasvav saksofonisoolo. Või miskit veelgi äkilisemat, mida on vaja tingimata reaalajas oma kõrvaga kogeda.

Tallinna "oma Soho" ehk Telliskivi loomelinnaku südames asuv F-hoone on tuntud kohana, kus on alati saadaval nii hea söök kui ka pikk jook ning kus kena inimhing kaunistab paleemõõtu ruumi iga ruutmeetrit. Aeg-ajalt peetakse seal maha ka lõputuid peomaratone, mida on väisanud nt sellised tunnustatud biidimaestrod nagu Optimo, Tiago, Björn Torske jt.

F-Hoone teise saali juba eeloleval laupäeval rahvusvaheline kooslus – varemgi siin majas üles astunud Magnus Blomkvist Helsinki diskobändist Aihki ning Rhythm Doctor (Mutant Disco) trajektoorilt Tallinn-London. Lisaks väljutavad oma lemmikradu peosarja Fantastika tandem Ott Kelpman ja Jaagup Jalakas.

"Suur F-Hoone Pidu" algab kell 23. Uuri lähemalt peo Facebooki lehelt.

Kuula Justin VanDerVolgeni lugusid artisti SoundCloudi lehelt.