Superstaar-emme demonstreerib oma uut figuuri ajakira Shape kaanel ning jagab lugejatele oma trenni- ja dieedinippe, vahendab SheKnows.com. Ajakirjas on Pinkiga tehtud ka tüüpiline harjutuste-fotoseeria, kus lauljatar juhendab tegema kõhulihaste harjutusi. 

33-aastane Pink on alati olnud väga trimmis ning jõuline, üllatades oma fänne kontserdiltel näiteks akrobaaditrikkidega, mis teps mitte iga artisti repertuaari ei kuulu. Ometi ei kaitse kuulsus aga raseduskilode eest ning naine võttis lapseootusega üle 20 kilo juurde.

"Sõin palju juustukooki, kui rase olin," tunnistab Pink intervjuus. Pärast sünnitust lauljatar kohe trenni ei kiirustanud, sest tahtis rahulikult lapsega olla ning mitte ennast kohe piitsutama hakata. Nüüdseks pole raseduskilodest enam varjugi järel ning Pink on taas raudses vormis.

Pinki personaaltreener avalikustas ajakirjas tema kaalulangetamise valemi: "Alguses tegime 11-päevase puhastuskuuri, et keha intensiivseks treeningperioodiks valmis panna. See kiirendab ainevahetust ja toob juba iseenesest kaasa väikese kaalulanguse, mis mõjub motiveerivalt," sõnas treener.

Treeningperioodil sõi Pink äärmiselt tervislikult - hästi palju köögivilju, kiudaineid ja proteiine. Suhkruid tarbis popstaar vaid energia saamiseks keset treeninguid. Loomulikult ei kao 20 kilogrammi liigutamata - Pink tegi viis päeva nädalas 60-90 minutit trenni.

Vaata pilti Pinki raudsest raamist SheKnows.com lehelt.