Saatesarjast esimese väljalangejana lahkunud Tappo-Treial jäi hoolimata madalatest punktidest oma teise saate etteastega rahule. "Tunne oli palju parem kui esimeses saates. Ei olnud nii suurt hirmu," ütles ta Publikule.

Kõige rohkem tundis naine saatega seoses enda sõnul rõõmu võimalusest midagi uut õppida ning seda just oma ala professionaalide käe all teha.

Nii kavatseb Liis uisutamisega ka edasi tegeleda. "Trenni võiks teha ja trenni peab tegema, kuigi mind väga ei tõmba seda tegema. Aga uisutamine on selline vahva!" on eksmiss positiivselt meelestatud.

Liisi partner Aleksandr Škirin aga oli väljalangemisest selgelt rohkem löödud, öeldes, et ei ole kindel, kas ta kunagi enam sellisest projektist osa sooviks võtta.

Paari viimaseks etteasteks saates jäi jäätants Liis Tappo-Treiali ühe lemmikfilmi "The Ghost" ainetel. Kavaga suutsid nad žüriilt koguda vaid 10 punkti, jäädes kaheksast saates osalenud jäätantsupaarist edetabelis viimaseks. Seisu ei muutnud ka rahvahääletus ning paar pidi lõpuks samuti väljalangemisohus Grete Kleini ja Geido Kapi etteastele alla vanduma, kaotades žürii lõplikus hääletuses seisuga 2:1.

Vaata kaadreid Liisi ja Aleksandri viimasest jäätantsust: