Paari viimase aasta jooksul nägi meelelahutusilm kahte niisugust lahutust, kui lahutasid Tom Cruise ja Katie Holmes ning Tiger Woods ja Elin Nordegren

Kuna esimestel oli abieluvaraleping, siis saab Cruise'i varandusest Katie osaks vaid umbes 15-18 miljonit USA dollarit, paari Beverly Hillsi maja ($35 mlj) ning osa kasumist, mis tuleneb paari ühisprojektidest. Woodsi ja Nordegreni puhul arvati esialgne lahutussumma ulatuvat 750 miljoni dollarini, kuid jäi lõpuks 100 miljoni dollari peale.

Ometi on need summad köki-möki, võrreldes summadega, mida kuulused varasemalt oma paljude abielude ja lahutuste jooksul välja on pidanud käima:

Siin on CNBC reastatud TOP 10 kõige kulukamad abielulahutused läbi aegade:

1. Rupert ha Anna Murdoch: 1,7 miljardit USD
1999. aastal lagunenud Austraalia meediamoguli ja ta eksnaise abielu kestis 32 aastat ning neil oli kolm last. Kõigest 17 päeva pärats lahutust abiellus mees oma praeguse naise, Hiina-Ameerika ärinaise Wendi Dengiga, kes temast 38 aastat noorem.

2. Bernie ja Slavica Ecclestone: 1-1,2 miljardit USD 
F1 ralliäss Bernie ja modell Slavica olid koos 24 aastat. 

3. Adnan ja Soraya Khashoggi: 874 miljonit USD
Paarkümmend aastat kalleima lahutuse tiitlit hoidev Saudi relvaärimehe lahkuminek oma naisest toimus aastal 1982. 

4. Craig and Wendy McCaw: 460 miljonit USD
AT&T endine omanik lahutas naisest vahetult pärast oma osakute müümist ettevõttes. Naine ostis saadud rahaga ära osa New York Times'ist ning tõustes USA üheks rikkamaks inimeseks. 

5. Mel ja Robyn Gibson: 425 miljonit USD
Läinud detsembris lõpule jõudnud lahutussaaga sai alguse siis, kui Gibson jäi naisele vahele oma skandaalse suhtega Oksana Grigorievaga. Paar oli koos 31 aastat ning peale raha sai naine ka hulgaliselt kinnisvara.

6. Robert ja Sheila Johnson

: 400 miljonit USD


Esimene afroameeriklasest miljardär Robert Johnson ja tema abikaasa olid koos 30 aastat, kuni lahutasid aastal 2000. Viis aastat hiljem abiellus Sheila lahutusega tegelenud kohtunikuga.

7. Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver: 250-375 miljonit USD
Endine filmitäht ja kuberner Arnold Schwarzenegger elas oma naisega koos 25 aastat. Lahutus tuli pärast seda, kui ilmnes, et mees oli ühele koduabilisele lapse teinud.

8. Roman ja Irina Abramovitš: 300 miljonit USD
Lahutamise aastal oli Abramovitš Forbesi edetabelis rikkuselt maailma 16. inimene. Naine teenis vaid 2% mehe varandusest, kuigi vene seadused poolitavad varanduse. 

9. Michael ja Maya Polsky: 184 miljonit USD
1975. aastal Ukrainas abiellunud paar lahutas aastal 2003. USAsse tulles oli mõlemal taskus kaks kätt ja 500 dollarit. Polsky teenis oma varanduse erinevate energiaäridega.

10. Michael and Juanita Jordan: 168 miljonit USD
Korvpallur ja ta naine lahutasid aastal 2006, pärast 17-aastast abielu.