Sinise esimene singel uuelt plaadilt "Sel Teel", kus teeb kaasa ka Sandra Nurmsalu, on olnud Eesti Raadiote Top 10-es juba 7 nädalat ja hoiab ka sel nädalal 5ndat kohta. Teine singel "I'm Dreaming" ilmus hiljuti koos värvika videoga, millest pool filmiti Ameerikas San Francisco mägedes. "I'm Dreaming" on ka uue kodumaise teleseriaali Romet ja Julia tunnuslugu. Alles hiljuti kirjutas Sinine muusika Rainer Sarneti Von Krahli lavastusele "Lillede Keel".

Uuel albumil on Sinise esinina, laulja-helilooja-produtsent Mauno Meesit ühendanud jõud lauljatar Liina Rätsepaga ning live-bändi koosseisus lisab löögijõudu trummar Jaagup Tormis. Külalistena löövad plaadil kaasa Sandra Nurmsalu, keda paljud mäletavad Eestile Eurovisiooni lauluvõistluselt kuuenda koha toonud lauljatarina, Ann-Mari Thim, kes on Rootsi neoklassikalise muusika lipulaevast Arcana ning siidise häälega Anneliis Kits ansamblist State of Zoe.

Sinine sai oma esimese Saksamaal 2009.aastal ilmunud plaadiga "Butterflies" tähelepanu nii Raadio 2 Aastahitil kui Eesti Muusikaauhindadel. Plaat oli edukas nii Saksa kui Eesti edetabelites, tekkisid fänniklubid välismaal, käidi tuuritamas Baltikumis ja Venemaal ja Eesti president teatas et kuulab Sinise muusikat. Mart Juur pani albumi enda raamatusse "101 Eesti Popmuusika Albumit" ja lisas "See on üks neid plaate, mille ilmumisest kujunes sündmus."

Tänasest on "Dreams Come True" ka Eestis müügil ja plaadiesitlukontsert toimub 8. novembril klubis Von Krahl.