Esimene reegel – tõsine ettevalmistus.

Brad Pitt on oma erinevate rollide jaoks alati jälginud füüsilist vormi, mis peab vastama tegelaskujule. Enne igat rolli teeb näitleja suurt tööd oma kehaga ning treenib usinalt. Näiteks oma rolli jaoks ”Seitse aastat Tiibetis” ronis ta mägedes, „Kaklusklubi“ jaoks õppis poksimist ning filmi „Trooja” jaoks õppis käsitlema mõõka. Oma uue filmi „Räpane amet“ jaoks, õppis näitleja oskuslikult relva kasutama.

Teine reegel – ära karda rääkida aktsendiga.

Brad Pitt, nagu ka Meryl Streep, on tuntud kui näitleja, kes on võimeline omandama iga keele aktsendi eripära. Enamus näitlejatel kulub selleks palju aega, et omandada võõras dialekt, aga mitte Brad Pittil. Ta võib vabalt mängida iiri poksijat või siis moslemist terroristi rolli. Näitleja ise arvab, et see on sellepärast, et ta ei karda rumalat muljet jätta.

Kolmas reegel – näo puudutamine tähendab tundlikkust.

“Thelma ja Louise” on tuntud kui film, mis tegi Brad Pitti kuulsaks. Kuid see polnud üksnes tema välimuse pärast. Igas stseenis või selleks ette valmistumisel puudutas näitleja oma nägu. “See žest räägib inimesest palju, see toob välja tema tundliku poole ning iseloomu. See võrgutav žest toob välja inimese ilusa näo” avaldas Brad.

Neljas reegel – võimaluse korral käi oma kolleegiga kohtamas.

Maailma tuntumaid paare kinolinal, kui ka päris elus on Brad Pitt ja Angelina Jolie. Brad Pitti arvates peaks kinolinal olev paar ka päris elus kohtingul käima, kui just pole segavaid faktoreid nagu abielu
ning elukaaslased. Just Brad on ka tuntust kogunud kui näitleja, kes tööpostil romaane loob. Filmi „Härra ja proua Smith” võtetel kohtus Brad Pitt ka oma eluarmastuse Angelina Jolie´ga. „Ma rõhutan „kui võimalik“, sest praegusel hetkel pole see enam minu jaoks võimalik, kuid suhted päris elus mõjutavad ka kinoekraanil toimuvat“, arvas Brad Pitt.

Viies reegel – alati näe välja natuke huvitavam.

Enamustes oma filmides näeb Brad Pitt välja nagu ta oleks segaduses enda ümber toimuvast. See on eriti loomupärane tema filmidele, kus ta mängib mõnda lihtsameelset, kuid lähemalt vaatlemisel selgub, et järjekordselt peab paikka väide “vaga vesi, sügav põhi”. Ka oma uues rollis, palgamõrtsukas Cogani mängimisel, tundub Brad Pitt nagu salapärane mees. “Selline segaduses karakter tekitab vaatajates huvi” kommenteeris Brad.

Kuues reegel – olla kõige atraktiivsem mees maailmas.

Isegi kui Brad on pidanud mõne rolli jaoks ohverdama oma hea välimuse, siis karisma ei kao temast kunagi. Ükskõik milline ta ka välja ei näeks, jääb ta siiski alati Brad Pitt´iks. Oma karismaga täidab
näitleja karakteri iseloomu puudujääke. “On selliseid stseene, kus lihtsalt ei õnnestu avada karaketeri iseloomu, siis ma lihtsalt kissitan silmi ning vaatan kaugusesse või otse kaamerasse,
režissööridele see enamasti meeldib”, naerab Brad. Selle triki abil on näitleja vallutanud enamuse naispublikust.

Uus film Brad Pitt´iga “Räpane amet” (Killing them Softly) jookseb
kinodes 19. oktoobrist.