Tuleb välja, et printsessi pankurist kihlatu kõrgklassist pärit emal olla omal ajal olnud tihedad suhted siniverelistega, vahendab The Daily Mail Rootsi väljaannet Aftonbladet.

Nimelt oli Chris O'Neilli emal, saksa päritolu Eva Maria O'Neillil väidetavalt koguni armusuhe prints Charles'i endaga. Kõmu selles kohta hakkas liikuma aastal 2003, mil Eva Maria kutsus Charlesi ja Camilla Mozarti kontserdile, mida naine iga-aastaselt Salzburgis korraldab.

Kui prints kontserdile saabus, tervitas naine teda sooja embusega ja suudlusega. Camillal oli tervitust nähes ilmselgelt ebamugav.

Kuuldavasti ulatuvad Eva Maria ning printsi suhete juures aastasse 1986, mil Charlesi ja printsess Diana suhe hakkas lagunema. Üks kuulujutt väidab, et Charles oleks Eva Mariaga Dianale ühes Windsori poloklubi garderoobis peaaegu vahelegi jäänud, kui printsi armuke ja nüüd Rootsi printsessi kihlatu ema poleks kiiruga akna kaudu põgenenud.

Briti väljaanne The Mail väidab, et kuningakoda olla enne Charlesi ja Camilla abiellumist püüdnud printsi ja Eva Maria suhet koguni üles soojendada, et takistada Camilla liitumist kuningliku perega.

Kuningakoda lükkab jutu loomulikult ümber. Kuningliku kihlatu ema aga kinnitab, et kutsus Charlesi oma kontserdile vaid seepärast, et oli kuulnud, et viimane väga klassikalist muusikat austab.