20 aastat moemaailma ühe nõutuma modellina püsinud Kate Moss pole just alati meedias oma parimat külge näidanud. Seetõttu pole ilme, et naine nüüd oma renomeed pisut klaarida püüab - naine on välja andnud oma elulooraamatu, kus räägib enda sõnul suu puhtaks ning kõik hingelt ära, vahendab The Mirror.

1993. aastal kannustas teismelise Kate Mossile omane pisut räsitud väljanägemine uue trendi, nn heroiini-šiki stiili tekkimist, mida siiamaani moemaailmas kummardatakse.

38-aastane modell kirjutab oma uues raamatus, et hoolimata moemaailma ühe kurikuulsama trendi sütitamist pole tal kunagi olnud heroiiniga midagi pistmist. Ka väidab naine, et pole kunagi põdenud anoreksiat, nagu sageli arvatakse.

Miks aga naine alles nüüd otsustas rääkima hakata? Moss paljastab raamatus ka oma senise vaikimise põhjuse - nimelt õpetanud tema kunagine pikaajaline poiss-sõber Johnny Depp, et meedias ei tohi mitte kunagi nuriseda ega midagi selgitada. Seepärast ei kasuta Moss ka Twitterit ega teisi sotsiaalvõrgustikke. Naine leiab, et oma elust mitte rääkimine tekitab tema ümber müstikat, mis töötab tema karjääri kasuks.