End Lõuna-Eesti kõige patriootlikumaks pereks nimetav perekond Kroonmäe osaleb “Perepeo” saates vaatamata sellele, et tavaliselt teevad nad punkmuusikat. Kroonmäe peret esindavad vennad Reiko ja Timmo ning nende õde Liisi koos oma elukaaslase Mart Parindiga.

Reiko on musikaalne kaitseliitlane, elukutselt aga sadulsepp. Vahva Võrumaa mees mängib akustilist ja elektrikitarri, basskitarri, ukulelet, lõõtsa, akrdioni, suupilli ja klaverit. Teda teatakse punkbändi Urod Stewart laulja ja kitarristina. Koos isaga on Reiko kõva konkurent kohalikele mälumängijatele. Ise on ta isa kahele lapsele. Ja nagu sellest kõigest veel vähe oleks – Reiko oskab ka heal tasemel joonistada. Noorema venna Timmo peres on samuti kaks last ning temagi on kaitseliitlane. Kalevipojast Soome ehitaja oskab mängida akustilist ja elektrikitarri ning ka tema on osav joonistaja. Tore seik on ka see, et Reiko ja Timmo naised on omavahel õed.

Kroonmäe pere noorim laps Liisi on kunstiakadeemia keraamika eriala tudeng, kes ühtlasi on avastanud portreepiltide joonistamise. Nagu vennad, nii on temagi aktiivne tegutseja mitmel alal: on samuti seotud kaitseliidu tegevusega, on õppinud Tallinna Ülikoolis inglise keelt, tegeleb sportlaskmisega, on teinud rahvatantsu, mängib kitarri ja veidi klaverit. Liisi elukaaslane Mart on Tallinna Ülikooli õigusteaduse tudeng. Sportlik noormees on õppinud Võru Muusikakoolis metsasarve ja klaverimängu ja osalenud Võru Linnateatri tegevuses. Mart laulab Tallinna Tehnikaülikooli akadeemilises meeskooris teist bassi.

Perekond Kroonmäe:

Kroonmäed lähevad saates vastamisi ansambliga Dvin ehk laulvate õdede-vendade Tamara ja Mikael Bezljudovi ning Stefania ja Stefan Airapetjaniga. Kõik nad elavad Eestis ja otse loomulikult räägivad eesti keelt. Tamara on 15-aastane, õpib rahvusvahelises koolis International School of Estonia. Temast aasta noorem vend Mikael on põhikoolis. Stefania Airapetjan on 18-aastane Georg Otsa nimelise muusikakooli õpilane ja saate "Tallinn I'm famous" võitja. Sefania vend Stefan õpib Viljandi põhikoolis ja on 14 aastat vana.

Kõik Dvini liikmed mängivad viiulit. Möödunud suvel oli Viljandi rahval võimalus osa saada nende kontserdist. Dvini suur rahvusvaheline saavutus on aga Itaalias toimunud festivali Eurokids 3. koht aastal 2012. Viimastel suvedel on Dvini jaoks olnud põnevad Armeenia sõidud. Esinemised Armeenia tähtsaimatel lavadel, intervjuud ja saadete filmimised ning mis kõige tähtsam - suure uhkusega Eesti esindamine. Dvin ansamblipere on väga sõbralik ja teineteist toetav ning energiline.

Perekond Dvin: