Rasmus tunnistab, et on märganud seda, et tema vanuse üle nalja tehakse, kuid on õnnelik, et teda hinnatakse teistega võrdselt. "Tulin ise saatesse ja nõme oleks süüdistada minu vanust halvas laumises. Lahe, et võetakse mind samamoodi kui teisi," kinnitab ta.

Ja oh imet, oma noorusele vaatamata on 16-aastane noormees kahevahel, kas kasvatada nina alla vuntsikuu Movembri auks vunts või mitte. Midagi seal nina all justkui kasvab kah... "Tõsi, ma pole ajanud 1.novembrist vuntsi, sellest võib täitsa Movember kujuneda," naerab ta.

Mida Rasmus meile veel rääkis, vaata videost:

Kohtunike kommentaarid: "Sa valisid laulu, mis minu jaoks on geniaalsemaid lugusid, mis iial kirjutatud on. Aga mind häiris, et sa suhtusid sellesse rütmi liiga laisalt. Selle looga su hoiak ei töötanud, aga võib-olla ma olen seda laulu natuke liiga palju kuulanud, minu maitsele see täna polnud," arvas Maarja. "Sa oled 16-aastane, ei tea, kas tuleb sind nunnutada või sinuga rääkida nagu täiskasvanuga," oli Mart kahevahel. "Ma ei kavatsenud sulle seda tegelikult öelda, aga mulle pole kunagi meeldinud su hääle tekitamise stiil. Täna avastasin ma, et sul on kohutavalt ilus falsett ja seetõttu oli see minu jaoks sinu parim esitus. Väga kõva!" kommenteeris Mart. "Täna pole ma Maarja-Liisiga nõus. Mind võlus su üleolek sellest rütmist ja mulle väga meeldis see, et sa ei püüdnud teha originaalilähedaselt. Mulle eriti meeldis, et sa valisid selle loo, ei püsi mugavustsoonis. Sa oleks võinud võtta mõne Oasise loo või midagi sellist, aga sa näed selles saates ja oma numbrites väljakutset. Seda ma, raisk, austan. Oli kõva!" lajatas Mihkel säravate silmadega Rasmusele vinge komplimendi.

Vaata fotosid Rasmuse eilsest esinemisest: