Kui hiinlane Jian Feng eelmisel aastal pärast naise sünnitust esmakordselt oma tütart nägi, haaras meest õud - pisitüdruk oli nii kole, et vastne isa keeldus uskumast, et tema imekaunis naine lapse ema on, vahendab The Mirror.

Mees sattus raevu ning hakkas naist koheselt abielurikkumises süüdistama. Vaesel naisel ei jäänud seepeale muud üle kui tunnistada üles oma hästihoitud saladus - nimelt ei olnud tema kaunid näojooned sugugi mitte looduse poolt kingitud, vaid saavutatud ulatusliku plastilise kirurgia abil. Mitte just kaunitarina sündinud naine oli enne oma tulevase mehega kohtumist läbinud hulgaliselt väga kalleid kirurgilisi kohendusi, muutes oma endist välimust tundmatuseni. 

Vihast roheline Feng kaebas seepeale oma vastsündinud tütre ema kohtusse, süüdistades viimast enda pettusega abiellu meelitamises. 

"Ma abiellusin oma naisega armastusest, kuid niipea kui kui meil sündis esimene tütar, tekkisid probleemid," sõnas Feng. “Meie tütar oli uskumatult inetu! Lausa nii inetu, et see hirmutas mind," selgitas ta kohtule.

Kohus otsustas, et kuna mees ei olnud teadlik naise plastilistest operatsioonidest, siis oli tõesti tegemist naisepoolse pettusega. Kohtunik mõistis Fengile naiselt välja ligi 100 000 euro suuruse kahjutasu ning tühistas abielu.

Vaata pilti naisest enne ja pärast The Mirrorist.