Victoria’s Secreti modelli Karlie Klossi kantud indiaanistiilis peaehe oli vaid üks grandioosetest kaunistustest, mida kaunitarid paljukajastatud glamuurietendusel kandsid. Kõnealune peaehe oli üks kaheteistkümnest kaunistusest, millest igaüks sümboliseeris ühte kuud aastas. Otseselt indiaaniteemaline oli neist vaid üks. 

Peaehtele heideti ette, et see väljendab ignorantsi Ameerika põliselanike kultuuri ja ajaloo vastu.

Pesubränd on pärast kriitikanooltega pihta saamist poliitiliselt korrektselt alistunud ning avaliku vabandusegi teele pannud. Ka lõigatakse show'st valminud videost, mis uuel kuul pidi mitmete telekanalite eetrisse jõudma, indiaaniehet kandnud modelli sisaldavad kaadrid välja, vahendab Fox News.

Ka modell Karlie Kloss ise, kes kõmulise peaehte pärast meedias kõvasti kuulsust kogub, postitas oma Twitteri kontole: "Mul on sügavalt kahju, et see, mida V-S show'l kandsin, kedagi solvas."

Viimastel nädalatel on see juba teine indiaanlastega seotud skandaal. Nimelt tõusis eelmise nädala alguses Ameerika põliselanike poolt pahameeletorm bändi No Doubt uue, indiaaniteemalise video peale, mille bänd sügavate vabanduste saatel levist eemaldama pidi.

Vaata fotosid skandaalsest peaehtest: