Armastatud tegelaskuju eluküünla kustutas Nikolai Bentsleri kehastatud Aleksander, tulistades särtsakat eradetektiivi otse kõhtu.

Järgmise nädala osatutvustus annab mõista, et Marion Pärn maetakse kolleegide Frida ja Häidi poolt suure leinaga maha ning paistab, et detektiivitrio jätkab kurva duona...

Sarja fännid on süžeepöördest šokeeritud ning mitmetel "Kättemaksukontori" Facebooki lehtedelt on üle käinud pahameelelaviin tegelase surma pärast.

Rabatud fännid on esialgu veel eitus-faasis, analüüsides tegelase tulistamist detailideni ning spekuleerides tema ellujäämisvõimaluste üle. "Kuul tabas alakõhtu, ilmselt maksa," mõtiskleb üks. "Äkki Aleksander tabas südamest mööda," loodab teine.

"Kuidas saab ta uuesti ellu ärgata, kui talle tulistati otse kõhtu ja ta ei hinganud lõpus enam," kurjustab järgmine kaaskannatajate meeleheitlike lootuste peale, et tegelane siiski ekraanile naaseb.

Paljud sarja austajad on suisa pahased ning leiavad, et telekanal teeb endale sarja dramaatilise pöördega suure karuteene: "Kaotate tuhandeid fänne selle Marioni surmaga, miks oli seda vaja? Kui ta tahtis lahkuda seriaalist, siis oleks võinud ta välismaale saata üheotsa piletiga, aga nüüd jäi väga halb tunne."

"Ma arvan et ma enam "kätekat" ei vaatagi, ma hakkan hoopis "Süvahavva" fänniks!" teatab üks pettunud nooruke "käteka"-austaja ning mõni arvab, et sarja ootab nüüd "Ühikarottide" saatus, kus tegelased vahetusid ning "keegi seda enam ei vaadanud".

Tooni annavad ahastavad ning vihased sõnumid Aleksandri tegelaskuju suunas: "Mul hakkas nii kahju, lööks selle kuradi Aleksandri maha!"

Kuna paljud "Kättemaksukontori" fännid on lapsed, siis on kindlasti paljudel lapsevanematel täna tükk tegemist kurvastavate laste lohutamisega. Nii kirjutab ka üks ema Facebookis: "Minu lapse lemmik.. :( ja kui ta surma sai poiss jooksis ja ütles, et ta rohkem seda ei vaata, kui teda järgmine osa matma hakatakse :( ..."

Hea lugeja, anna teada - mida arvad sina Marion Pärna sarjast kadumisest ning kas vaatad saadet ka siis edasi, kui tegelaskuju tõesti looja karja saadeti?