Kuigi paljud televaatajad on lootuse kaotanud, leidub hulgaliselt neid, kes on veendunud, et Marion ei kao kuskile. Publik valis neist välja viie televaataja ja kommenteerija spekulatsioonid verise sündmuse tagamaade üle.

1. Mõelge loogiliselt - Aleksandr armastab Marioni ega suudaks teda tappa!
Kasutaja "Bob" kirjutab: "Ärge nüüd end lõikuma hakake, palun. Mõelge loogiliselt. See oli lavastus ja Marion "ärkab ellu" varsti. Ilmselt mitte järgmises osas, aga peale seda millalgi kindlasti. Kammoon, mõelge loogiliselt. Aleksandr armastas teda ju, ta ei suudaks teda päriselt tappa. Pealegi, enne filmima hakkamist ilmselt leppisid nad kokku, et Marion peab kaasa mängima. See surnud mees Häidi toas oli nagunii see, kes päriselt Marioni tapma saadeti, aga Aleksandr kõrvaldas ta ju. Siis on kuidagi kokku lepitud, et nad peavad kõik kaasa mängima, et ta Marion on surnud, või siis Marion teesklebki algul surnut ja nad arvavadki päriselt, et teda enam pole, selleks, et kõik veelgi reaalsem oleks. Ja see kõik selleks, et ilmselt keegi võib neid jälgida, et kindel olla, et Marion on kutu. Marion peab niikaua surnut mängima, kuni nad leiavad selle, kes Marioni surma soovis, siis tuleb Marion ka tagasi. Oleks ju loogiline?!"

2. Marionil polnud vaenlasi - järelikult kokkumäng!
Kasutaja "votniivot": "Ma ei tea, kes seda seepi kirjutab, aga loogikavastane on see küll. Kes saadaks Aleksandri Marionit tapma?? Tegelikult on ta selles kolmikus kõige süütum tegelane. Fridal vaenlasi hulgim ja Häidi lubati ka kasti lüüa, kui ta selle vargusejamaga välismaal hakkama sai. Aga Marion? Kelle poolt? Aidake meenutada... Loomulikult ei ole ta surnud, käib mingi kokkumäng, aga proovi sa lastele seletada...kuigi minu omad teavad, et see on kõigest film, solvumine oli siiski. Kui nad nüüd Marioni ellu ei ärata, jään ma laste silmis valetajaks."

3. Marioni surm etendati mõrva tellijatele
Kasutaja "X-Ray": "Just see, et eelmises osas Alexander päästis Marioni. Lihtsalt Marioni surm on vaja etendada mõrva tellijatele."

4. Marioni mõrv pidi olema elutruu, et videolindil ehe paista
Kasutaja "arvaja": "Keegi tahtis Marioni eelmises osas tappa ja Alexander kõrvaldas killeri. Nüüd peab Alexander Marioni "tapma", et ta jälle tõelise killeri käest pääseks - kindlasti ärkab Marion jälle ellu, kui nad tegeliku tapmise tellija on paljastanud. Alexandril oli vaja surevat ja verist Marioni filmida, et see tõestuseks ette mängida mõrva tellijatele."

5. Tühja kah, kui maha maetakse - varemgi on haudu üles kaevatud
Kasutaja "lol": "Äkki mängitakse, et ta maetakse ära. Äkki polnud see Aleksander üksi selle asja taga. Otsitakse mõrvar ülesse ja Marion on tagasi :D Nad on varemgi haudu üles kaevanud."