Eile õhtul nähti Selena Gomezit ja Justin Bieberit Kalifornias Jaapani restorani sisenemas, kuhu paar The Daily Maili spekulatsioonide kohaselt oma suhet arutama läks. Ilmselt läks aga midagi valesti, sest vaid mõni minut hiljem astus endine paar juba mornide ilmetega restoranist välja, kumbki jalutas ärritunud moega oma auto juurde ning sõitis minema.

Kümme minutit hiljem, kui Gomez oli juba koju jõudnud, sõitis maja ette Bieberi auto. Laulja hüppas autost välja, läks värava juurde ning nõudis kõval häälel enda sisselaskmist. Hoolimata tükk aega kestnud jonnipurskest ei sulanud Gomez üles ning väravad jäid Bieberi ees suletuks. 

Siseallikate sõnul oli paari suhe ka parimatel aegadel pehmelt öeldes tuline. Mis siis veel tülist rääkida. Eriti kuna Gomez on siiani vihane, et Bieber kohe pärast lahkuminekut Victoria's Secreti modelli Barbara Palviniga kinos käis.

Siiski poleks paha teinud, kui Bieber end igaks juhuks natuke ilusamini riidesse oleks pannud - popstaar nägi oma lödides haaremipükstes ja massiivse kaelaehtega üpris naeruväärne välja. 

Vaata, kuidas kogu lugu fotodel välja nägi SIIT.