"Mihkel Raua kommentaar oli mu lemmik, see küll polnud eriti konstruktiivne, aga ma sain väga hästi aru, mida ta mõtles," muheleb Toomas. "Aga anna andeks, ma olen nii läbi, et vastu küll mühisema ei hakka praegu," naerab ta Publiku palve peale Mihklile võrdväärselt vastata.

"Breakfast at Tiffany's" filmist pärit igihalja estraadihitiga "Moon River" tegeles Toomas enda sõnul iga päev ja iga öö. "Õppisin vahepidamata, kuidas seda popilikumaks muuta ja mitte jätta estraadisüldiks, lisada Hepburni õrna häält ja mitte minna tuima ooperiga peale," kirjeldab ta protsessi. "Stabiilselt harjutasin ja ma ütleks, et lähen aina paremaks!"

Enesekindlalt lisab ta juurde, et hindab möödunud saadet fantastiliseks ning ei pane kohtunikele pahaks, et nad taaskord teda väljalangejaks pakkusid. "Ma poleks ka osanud kedagi välja tuua ja kuna ma jörisesin madalalt ja mitte-popilikult, siis mind oli lihtne tanki lükata," muheleb ta. "Kardan, et Liis jäi oma hoogsa looga hiljaks ja see ei paistnud nii hästi teiste võimsate lugu seast välja, kui ta oleks võib-olla eelmisel korral paistnud," analüüsib ta.