The Nymph liigitab end alternatiivse roki kaitsva ja tolerantse tiiva alla. Tehakse seda, mis parasjagu tundub enda jaoks hea ja õige olevat – kärisevad kitarrikäigud kohtuvad elektroonilise tantsumuusikaga, lisanduvad veel mõned põnevad nüansid ning kokku sulab tihti kummitama jääv meloodia. Selline mitmekesisus neile enda juures just väga meeldibki. Kui kuulata kontserti algusest lõpuni, siis võib see jätta tunde, nagu oleksid äsja viibinud kuulsa sürrealisti Salvador Dali stuudios ning jälginud teda maalimas.

Smilersi juht ja vokalist Hendrik Sal-Saller ütles, et "Olen kuul" album oli bändi jaoks tõsine teeviit. Homsel kontserdil saavad 200 kiiremat võimaluse omale rariteetne album soetada, sest vaid niipalju neid järel ongi.

Smilers on eesti pop-rock ansambel, mille eestvedajaks on laulja-kitarrist Hendrik Sal-Saller. Ansambel asutati 1993. aastal Helsingis. Smilers on avaldanud 15 albumit, neist viimatine "Viimane" ilmus möödunud aastal. Bänd on võitnud mitmeid kõrgeid kohti Raadio 2 aastahiti tabelis kui ka arvukalt auhindu Eesti Muusikaauhindade jagamisel.

Uksed Rock Cafesse avatakse 23. novembril kell 22.00, piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.