Kas tunnetad seda, kuidas sinu peale koguaeg mõeldakse?

Kusjuures ei. Ma lihtsalt ei mõtle selle peale. Vastasel juhul tekitaks see mulle ainult rohkem stressi, sest ennast tundes tean, et hakkaksin kindlasti iga oma sammu ja ütluse pärast pabistama.

Milline on suurim heategu, mille oled teinud?

No sellist suurimat heategu ma ei oskagi välja tuua. Öelda võin seda, et ma pole kunagi kedagi eluohtlikust situatsioonist päästnud. Ent mäletan, et kui ma väike olin, siis toitsin ma alati naabruskonna kodutuid kasse ja koeri. Mul ei lubatud neile süüa anda, sest nad jäid meie maja juurde luusima, aga olles suur loomasõber, ei suutnud ma neid tühjade kõhtudega jätta.

Kas su muusikaõpetajad magasid seal põltsamaal või?

Muusikaõpetajad tahtsid mind juba varem laulukoori võtta, pigem oli asi minus. Ma ise ei võtnud kahjuks vedu, sest leidsin muusika enda jaoks pisut liiga hilja ja mul puudus vajalik enesekindlus.

Kes on sinu meelest kõige ebaõnnestunum superstaar seni ja kes parim?

Ebaõnnestunud pole neist keegi. Nad kõik on juba saate võitnud ja andnud välja oma muusikat, nii et keegi neist pole oma muusikukarjääris läbikukkunud. Kõige edukam on kindlasti olnud Ott Lepland. Eurovisioonil käimine ja üleüldse hea muusika väljaandmine teeb temast hetke seisuga minu silmis parima laulja, kes superstaari saatest on tuule tiibadesse saanud.

Tundub, et saad Elinaga väga hästi läbi? Kas olete teineteist leidnud?

Elina on tohutult chill inimene ja me saame loomulikult väga hästi läbi, aga ma võtan teda kui õde, ei midagi enamat.

Kes on muusikalisest sinu suurim eeskuju?

Ma armastan Jessie J vokaali, samuti olen lummatud Adam Lamberti hääleulatusest. Kui saaksin omada nende kombineeritud häält oleksin kõige õnnelikum inimene maailmas.

Kas sa ise ka saad aru, kui ilus mees sa oled?

Ma ei leia ise üldse, et ma ilus oleksin. Täiesti keskmise väljanägemisega väljalase aastast 1992.

Miks need kohtunikud sind nii palju kiidavad koguaeg?

Kusjuures ma mõtlen ise ka koguaeg selle peale. Ei oskagi öelda, miks nad enamasti mu esitustega rahule on jäänud. Mind ennast jääb alati midagi mu esituste juures häirima. Olen perfektsionist, tahan et kõik oleks ideaalne.

Mis on sinu jaoks suurim kompliment ja solvavaim kriitika?

Suurim kompliment on arvatavasti see, kui öeldakse, et mu vokaal oli puhas. Ma austan ja hindan väga kõrgelt häid vokaalseid võimeid. Solvavaim kriitika.. seda ma ei oska öelda. Kui tegu on konstruktiivse kriitikaga, siis võtan ma seda teadmiseks ning see ei solva mind. Samas kui kritiseeritakse lihtsalt kritiseerimise pärast, siis lasen ma selle ühest kõrvast sisse ja teisest välja.