Oma staarisaate teekonna jooksul jõudis Janek külastada nii laste leinalaagrit, kardirada, Universal Musicu kontorit, sõita elus esimest korda laevaga Soome, käia elus esimest korda kinos, esineda elus esimest korda kaubanduskeskuses...ja palju muud. Varasemalt on Janek osalenud konkurssidel "Tallinn, I'm famous" ning saavutanud kõrgeid kohti ka Venemaal toimunud laulukonkurssidel.

Janeki jaoks oli staarisaates osalemine suur samm edasi, sest pärast poiste stuudiovoorust edasi pääsemisest tunnistas ta Publikule antud intervjuus, et usub nüüd lõpuks ometi, et ta on midagi väärt. Ainuüksi see siiras ülestunnistus tõi talle juba palju fänne ning kohtunik Maarja oli kuni lõpuni tema puhtast ja selgest häälest vaimustuses.

Vahetult enne staarisaadet läks ta ka oma tüdruksõbrast lahku, seetõttu on saade tema ellu ohtralt muutusi toonud. Sellest hoolimata peab ta haridust esmatähtsaks ega plaani seetõttu pärast saatest lahkumist otsekohe muusikaga tegelema hakata. Kõigepealt soovib noormees oma koolitee lõpule viia ja seejärel ülikooli astuda.

Vaata Janeki teekonda läbi staarisaate: