Enne kontserti korraldas Slippery Slope oma fännidele tänutäheks trammiralli — renditi tramm ja sõideti sellega mööda linna ringi, peeti pidu ja valmistuti kontserdiks. Ettevõtmine läks asja ette, sest lava ees mäsles hullunud publik, kes vehkis lippude ja plakatitega, mis üllatas ka noormehi endid.

ETV’le antud intervjuus teatasid nad enne esinemist, et käed värisevad, kuid pärast lavalt tulekut valdas kõiki siiras rahulolu. “Meie eesmärk ei olnud tulla võitma, vaid anda lihtsalt üks vinge live!” kinnitasid nad kui ühest suust. Võidetud auhindade komplekti kuulub videosingli salvestus, ajakirja Kitarr parima kitarristi preemia ning esinemiskutsed “Tallinn Music Weekile” ning Rakvere muusikafestivalile “Green Christmas”.

“See oli kõige ausam kontsert!” kinnitas trummar Henri Kuusk. Pole ka mingi ime, et selline tunne jäi, sest saalitäis rahvast nõudis kiljudes ansamblit lavale tagasi. Konkursireeglid ja limiteeritud ajakava ei võimaldanud seda paraku. Sellest pole aga midagi, sest kellel tekkis selle bändi vastu huvi, näeb neid juba 8.detsembril F-hoones lumelauahooaja avapeol. Olge kohal!