"Loodame, et ka sel aastal peetakse vanameistrit sama agaralt meeles,“ ütles ürituse üks korraldaja Margus Pilt.

Kui eelmisel aastal oli laval vaid üks superbänd, siis sel aastal astub õhtu jooksul neid Rock Cafe lavale lausa kolm. Spetsiaalselt selleks ürituseks kokku pandud eriprojektis esineb uskumatu vokaalse andega Freddy Tomingas ja GGB, kus kitarril Erki Sepp, bassil Jüri Roosa ja trummidel My.

Teisena astub üles vanameistrit perfektselt järeleaimav paari aasta tagune leid Madis Arro koos Magnetic Bandiga, kus trummidel Jaak Ahelik, kitarril Nevil Blumberg, bassil Mait Paldra ja klahvpillidel Runno “John” Tamra. Suupilli mängib bändis Heiki Tark ja saksofoni Olavi Oismann. Kolmanda eriprojekti on kokku pannud tuntud kitarrist Tamur Marjasoo, kes kutsub lavale Grapsi bändis mänginud Slavka Kobrini, klahvide taga näeme Mati Vaarmanni, löökriistadel aga Marko Atsot Metsatöllust.

Lisaks neile astub lavale House Of Games’ist tuntud Erik Meremaa, kunagise Varaani laulja Eero Valdna, Heraldi vokalist Sven Varkel ja Madis Sinimets. Gunnar Grapsile teevad mälestuskon
tserdil kummarduse ka ansamblid Neogeen, Köömes ja The Rude Grooves.

Suurel videoekraanil astub üles ka vanameister Gunnar Graps ise.

„Gunnar Graps (27.11.1951-17.05.2004) oli Eestis omaette nähtuseks tõusnud muusik, kes viljeles erinevaid stiile, kuid jäi truuks eelkõige rokile ja bluusile. Aastal 2004 omistati Grapsile Eesti Muusikaauhindade jagamisel elutöö auhind,“ (Vikipeedia).