Marten on 26aastane, mistõttu on ta teinud juba ära mitmed valikud, millega suur osa messi külastajatest alles silmitsi seisavad.

"Need valikud tulid üsna iseenesest, ma eriti palju ei nuputanud," ütleb Marten, kellelt valikute tegemine suuri ponnistusi ei nõudnud. "Ma läksin üsna palju nii-öelda vooluga kaasa ja toetusin enda instinktidele," lisab laulja.

Kuigi Kuningas õppis ülikoolis ajakirjandust, siis täna on ta otsustanud muusiku karjääri kasuks. Samas ei olnud Tartus veedetud ülikooliaastad päris ilmaasjata. Tudengilinnal on omad võlud ja Tartu vaim ei jätnud Martenit puutumata.

Marten usub, et aastake maha võtta ja lihtsalt olla, ei ole noore gümnaasiumilõpetaja jaoks sugugi kehv valik, sest just siis võib elu ristteel olev noor kuulda, mis teda tõeliselt kutsub.

Kui rääkida alternatiividest karjäärivalikus, siis ütleb laulja: "Hea meelega teeksin midagi oma kätega, näiteks süüa või puutööd." Samas tunnistab noormees, et tööõpetuses ei olnud tal kooliajal just kuldsed käed. Kuid Marteni pajaroog teisalt, võib täitsa söödav tulla.

Iga sepp võib oma liistudest kaugemale vaadata!

Vaata videost, mida Marten veel Noorte häälele rääkis!