Mairold on graatsilisem

On paratamatu, et professionaalse tantsija Mairoldi liikumine, käehoiakud ja olek on graatsilisem ning sujuvam ning näeb telepildis märgatavalt rohkem "päris" välja. Pearu on küll mõnedes voorudes muljet avaldanud ning saalitäie aplausiks ka püsti suutnud ajada, kuid seda mitte niivõrd uisutamisoskuse kui hingepugevate lugudega, mida ta südamlikult rääkinud on oma muusikavalikut põhjendades.

Mairoldil on rohkem fänne

Vanemad prouad ning noored preilid sulavad, kui Mairold oma täisulikku naeratust esitleb. Pearu Paulus on küll lauljana kuulsam, kuid tema põhifännide hulka kuuluvad 25-45 aastased, kes 2 Quick Stardi hiilgeaegadest meest fännavad ning tänaseks kõige muu kui "Tähed jääl" saatega oma pühapäeva veedavad.

Mairoldile tuntakse kaasa, sest Anna kiusab teda

Ilmselt oli Mairold saates "Tantsud tähtedega" päris karm õpetaja, kes partnerilt Anna Levandilt palju nõudis ning teda treeningsaalides kiusas. Kuigi see juhtis nad teisele kohale lõpuks, tundub, et Annal kripeldab miskit, sest ta ei varja Mairoldi kiusamist ning on temaga kommentaarides oluliselt karmim kui teistega - rahvale aga kiusamine ei meeldi ning nii saab Mairold kaastundlikud hääled.

Kui Sul, kallis lugeja, on oma teooria või soovid vastu vaielda, siis on Sinu arvamus oodatud kommentaaridesse!