"Tättemaania" toob kokku Jaan Tätte fännid ja vastased ning annab sõna nii neile, keda Tätte muusika on juba aastaid hullutanud, kui ka neile, keda Tätte-vaimustus hulluks on ajanud.

Esimeste seas püüab Jaan Tätte "võluväge" lahti seletada Voldemar Kolga. Pahupoolelt aga tuleb väga julgete hinnangutega lagedale terava suuvärgi poolest tuntud luuletaja ning ajakirjanik Fagira D. Morti, kes ilmselt pärast tänase saate eetrisseminekut Tätte-fännide eest ümbermaailmareisile põgenema peab. Nimelt ei tõrku naine oma kriitikas rahva lemmiklaulikut koguni lihtlabaselt lolliks nimetamast...

Vaata saate eelklipist, mida saate vastuolulisest debüütosast oodata on:

Vahetult enne "Kolmedoki" saab Fagira D. Morti vürtsikaid sõnavõtte kuulda kell 19:30 algavas kokkamissaates “Õhtusöök viiele”, kus sel nädalal võõrustab üksteist kirju kirjarahva seltskond. Lisaks luuletajale asuvad laua taha veel skandaalne poliitik ja värsisepp Juku-Kalle Raid, julge väljaütlemisega kirjaneitsi Evelin Kivimaa, mitmekülgne reisikirjanik Vahur Afanasjev ning elu-olu lahkaja Tiina Laanem. Õhtusöögilauas ootavad ees värvikad vestlused, muuhulgas kütavad kirgi soovoliniku, maailmalõpu, Facebooki, korrarikkumiste ja kirjanike keerulise elu teemad.

Vaata ka "Õhtusöök viiele" eelklippi: