Sellel reedel, 7. detsembril, näitab ETV2 Muse’i live-kontserti “A Seaside Rendez-vous”. “A Seaside Rendez-vous” on ansambli 2009. aasta esinemine, mis leidis aset Inglismaal, Teignmouthis — linnas, kus bändiliikmed veetsid oma lapsepõlve ja tegid algust ka oma muusikalise karjääriga.

Antud kontsert oli Muse’i esimeseks kodulinna lavaleastumiseks 15 aasta jooksul. Juhtivad Inglismaa väljaanded andsid etteastele väga kõrge hinnangu: “Esinedes tõestab Muse end kui üks nendest Briti bändidest, mil pole piire. Muse on nüüdseks nii pöörane, et nad on lausa imelised. Tegemist on võiduka vabaõhushowga”.

“A Seaside Rendezvous — Muse Live” on eetris sellel reedel, 7. detsembril, algusega kell 21.30 telekanalis ETV2. Muse esineb Saku Suurhallis järgmisel teisipäeval, 11. detsembril. Tallinna kontserdi erikülalisena astub lavale Ameerika rokk-naisduo Deap Vally.

Piletid Muse’i Tallinna kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti. Piletihinnad algavad 49 eurost.