Kriisiolukorras on peamine jääda rahulikuks, et säiliks teadlikkus ja võime adekvaatselt olukorda hinnata ning sellest lähtuvalt tegutseda.

Mati Raidma on neljandat põlve tuletõrje ja päästeteenistuse kandja. Ta on lõpetanud Leningradi Tuletõrjetehnikakooli ning on doktorant Moskva Tuletõrje Akadeemias, olnud Eesti Päästeameti peadirektori asetäitja ja seejärel ka peadirektori ametikohal, töötanud peaministri nõunikuna sisejulgeoleku alal. Tunnustuseks oma tegevuse eest on ta pärjatud Kotkaristi III klassi teenetemärgiga.

Jüri Ennet õppis Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas psühhiaatriks ja spordiarstiks ning on end regulaarselt täiendanud Eestis, Saksamaal, Soomes, Rootsis. Ta on riiklikult tunnustatud kohtupsühhiaatriaekspert ja olnud Eesti Eriolümpia arst.

Külalised vastavad muu hulgas järgmistele küsimustele: Kuidas end võimalikeks kriisideks ette valmistada? Mida teha siis, kui elekter kaob mitmeks päevaks? Kuidas käituda hirmu ning paanika ja massipsühhoosi korral? Millised on psühholoogilised mänguprintsiibid?

Mati Raidma on ka varem rääkinud kriisidest ja katastroofidest. Kuula SIIT.