Tundus, et kuna eelmisel reedel olid Padari pilgeni täis Nokia Kontserdimaja kontserdile tulnud eeskätt naiskuulajad või siis nooremas keskeas abielunaised, kes olid kaasa vedanud ka oma mehed, siis oli ka Padar sõiduvees. Kahes esireas istusid ainult naiskuulajad, kelle kulul ka paar korda poolšovinistlike nalju visatud sai, aga ei midagi liiga pealetükkivat.

Padar ise jõudis lavale joostes, pärast võrdlemisi pikka Kaunase bigbändi introt - ei tea, kas jõudis napilt kohale või oligi hoogne tulek sisse planeeritud? Esimeses poolajas kõlasid teada-tuntud Sinatra laulud, peamiselt filmimuusika. Vahepeal lõbustas Padar ennast tõesti naljadega orkestrantide kulul: peamiselt visates nalja keelebarjääri üle, mis sai alguse juba siis, kui Tanel oli käinud Kaunases proovis. Naljad olid esialgu nn habemega huumori stiilis, a la "ma saan nende kohta kõike rääkida, sest ega nad ju ei saa aru" või "ma ei saa öelda, kellest ma räägin, sest instrumentide nimed on rahvusvahelised, aga vot see mees, kes on seal mustade ja valgete klahvide taga" jne. Kuna ta tegi neid teatud järjekindlusega, siis muutus see kohati isegi naljakaks. Saal tundus Padari esitlust nautivat ja muheles heatahtlikult.

Ka reklaamis Padar välja kohtumise fännidega: "Kes tahab kohtuda, tulgu pool neli (öösel) Hollywoodi ette". Mine tea, võibolla ta käiski seal ning kuna öö venis pikaks, siis ehk jõudis Padar ka järgmise päeva kontserdile veidi joogisena?

Kontserdi teises osas viskas Padar juba vabamalt nalja nii repertuaari kui ka iseenda üle. Kuna tundus, et Kaunase bigbänd esitas nn kasumlikku valmistoodangut ehk kogu repertuaar oli olemas ning ilmselgelt oli edukaks müügitööks kõrvale vaja vaid mingi riigi kohalikku staari, kes naiskuulajad kohale tooks, siis oli ka Padar sellest igati teadlik. "Ma palusin kõik jõululaulud kontserdi teise poolde panna, et te kohe alguses ära ei läheks" ja "appi, kas nad on salaja siia neid jõululaule juurde lisanud?". Võimalik, et publiku hulgas oli ka piisavalt jõululaulude austajaid, kes sellist lähenemist solvavalt võtsid. Samas, kalgile eestlasele olid need veidi eneseiroonilised ja teravmeelsed märkused päris asjakohased. Ning mõnusalt itsitasid ka naisterahvaste poolt kontserdile kaasaveetud meeskodanikud.

Kontsert lõppes igati positiivselt, sest kirg ja pühendumus, millega Tanel Padar esitas Frank Sinatra ühte tuntuimat lugu "My way", oli igati nautitav. Tõsiselt, ka siinkirjutaja arvamus Padarist kui artistist tõusis kõvasti.