Juba mõnda aega on nende ühiseks nimetajaks olnud ansambel John 4, kus on lisaks tegevad ka trummarina Roland Tiiroja ning mitmetes Eesti bändides kitarristi ja laulukirjutajana tuntust kogunud Martin "Kid" Saaremägi.

Juba varasemalt lugudega "Nii on ja jääb" ning "Hõbedased tiivad" kuulajatelt positiivset tagasisidet saanud popi ja kantrimuusika sugemetega muusikat esitav bänd on valmis saanud uue singli "Põhjatuul", mille autoriks on bändi kitarrist Martin Saaremägi. Looga minnakse osalema ka konkursil Eesti Laul 2013.

""Põhjatuul" tundub selline külma ja pimeda aja lugu. Samas on loo juures kõige kummalisem see, et tegemist on läbinisti rõõmsakõlalise harmooniaga, aga tänu laulu tekstile kõlab natuke kurvameelselt, mis on üsna imelik vastuolu. Aga eks meil ongi natuke omamoodi ansambel, sest laulukirjutajaid ning laulmisega väga hästi hakkama saavaid liikmeid on meie bändis rohkem, kui võibolla mitmes teises bändis kokku," rääkis Triin Niitoja.

Nüüd, mil pühapäeval staarisaatest välja langenud Karl-Erik Taukaril on jälle rohkem vaba aega bändile pühenduda, on bänd võtnud eesmärgiks bändil n-ö rattad täie hooga liikuma panna. "Sel eesmärgil lõime käed ka Full House Agency nimelise agentuuriga, kelle esindatavate artistide hulka kuuluvad ka Tanel Padar, Ott Lepland ning Liis Lemsalu ning juba praegu valmistame ette kava, millega peatselt astuda järjest suurema publiku ette," lisas bändi liige Jaanus Saago.

Kuula uut lugu: