Club Privé juht Helen Mahmastol kirjeldab kuriosset seika nii: "Udu tõttu tühistati Sandy lend ning oli suure kahtluse all õhtu peaesineja Tallinnasse jõudmine. Midagi aga tegi tema? Pakkus Poola korraldajale tasuta esinemise selleks, et talle organiseeritaks ükskõik, millise valemiga sõit Tallinnasse!"

Armastatud resident-DJ teab, kui väga teda siin mail hinnatakse ning läbis 900 kilomeetrit läbi Baltikumi autoga, et kell 1 öösel pealinna peoliste ette jõuda."

12 tundi autos veetnud mees sõi backstage'is kõhu talle ette tellitud toidust täis ning läks kell pool kaks öösel pulti ning andis peolistele endast parima, ilma et oleks olnud märkigi sellest, et ta just 12 tundi autos veetis.

Tõelist austust näitas ta ka üles appi tõtanud poolakatele, nii et ostetud lennu asemel Eestist Poola tagasi, kus ootas uus esinemine, valis ta koos juhiga ka tagasisõidu.

Hämmastav viitsimine mehe poolt, kel oleks olnud kordades lihtsam öelda "Järgmine kord näeme" ning Poolas oma kodus naise ning lastega üks mõnus õhtu veeta!

Sellist mees peab oma silmaga nägema ja järgmine võimalus selleks on juba homme õhtul, kui Rivera Club Privés taas etteaste teeb!

Muide, seekord saabub Rivera lennukiga!

Tema läbi aegade kuulatuim hitt on "Kings of Tomorrow":

Sandy Rivera on tuntud kui viimaste aastate üks nõutumaid produtsente ning tema loodud hittide hulka kuuluvad sellised tantsupõrandate vallutajad nagu “Finally”, “Don’t Stop”, “Come Into My Room”, “Lollipop”, “Persuasion”, “Escape” ja “Dirty Sax”. Hetkel tuuritab Sandy Rivera mööda maailma, külastades hiljuti Ameerikat ning Inglismaad ja esinedes pidevalt üle kogu Euroopa. Kui Sandy pole reisimas, töötab ta aktiivselt stuudios uue materjali kallal.