Peo käigus esitleb tõsielusarjast "Lihtne elu" tuntud Triin Tulev enda poolt kokku pandud kogumik-albumit "USK LOOTUS ARMASTUS", millel saab kuulda andekate Eesti muusikute teoseid. Plaadil teevad kaasa näiteks Mart Sander, Rain Porss koostöös Mariann Saarega, Rebel, Pilvikud ja Taavi Tulev.

"Kui siinkohal üldse küsida "miks?", siis ütlen lühidalt - kui mingi teema on mulle südamelähedane ja näen, et saan aidata, arendada ja teiste päevadesse ka päikest tuua, siis ei saa sellest teest iialgi takistusterada. Süda ja mõistus koos teavad, mis on õige. Leian, et on äärmiselt tähtis suunata tähelepanu ja viia nende laste päevadesse omalt poolt päikest. Eriti nüüd, jõulude ajal, peaksime üksteist heade tegudega meeles pidama," kommenteeris algatust Triin Tulev. "Hetkeseisuga on Eestis vanuses kuni 16 puuetega lapsi 8407," märgib ta.

Laupäevasel peol astuvad plaadikeerutajatena üles Triin Tulev ise ning DJ Widenski. Kirsiks tordil esinevad peol Pille-Riin Karro koostöös Grind'i ürituse korraldaja Joosep Järvesaarega, Sofia Rubina ning väliseestlasest kantri- ja rokiartist Paul Lepik.

Kuni kella üheni öösel on kõigile sissepääs tasuta, nii et mängukarud kaenlasse ja head tegema!