Esitatud kronoloogilises järjekorras:

Ravi Shankar

Suri 11.detsembril 92-aastaselt loomulikku surma. Shankar tutvustas India muusikalist pärandit tervele maailma, oli maailma kuulsaim sitarimängija ja biitlite liikme George Harrisoni isiklik õpetaja. 

Jenni Rivera

Suri 9.detsembril 43-aastaselt lennukatastroofis. Rivera oli kuulus Mehhiko popdiiva, telenägu ja produtsent.

Larry Hagman

Suri 23.oktoobril 81-aastaselt kõrivähki. Hagman oli näitleja, kes mängis end kuulsaks omaaegses kultusseriaalis “Dallas” kehastades pahelise ja rikka äri- ja naistemehe J.R.Ewingu rolli.

Johnny Lewis

Suri 26.septembril 29-aastaselt väga segastel asjaoludel kõrgelt kukkumise tagajärjel. Lewis kogus tuntust hittseriaalis “Sons of Anarchy” ning tema surma asjaolud on lahtised — üks teooria kõneleb enesetapust ja teine õnnetusest. 

Andy Williams

Suri 25.septembril 84-aastaselt põievähki. Williams oli maailmakuulsa hittlaulu “Moon River” autor, mis võitis filmi “Breakfast at Tiffany’s” heliribal figureerimise eest Akadeemia Auhinna. Oma tavatööna tegutses ta teatris ja esines oma elu viimastel aastatel väga palju.

Michael Clarke Duncan

Suri 3.septembril 54-aastaselt südamerabandusse. Duncan oli armastatud ja hinnatud lugematute rollide eest, kuid enim tunnustust pälvisid filmid “Roheline miil”, “Daredevil”, “Sin City” ja “Armageddon”.

Neil Armstrong

Suri 25. augustil 82-aastaselt südame veresoonkonna trombi tagajärjel. Armstrong oli maailmakuulus astronaut ja esimene inimene, kes asetas 1969.aastal oma jala Kuu pinnale.

Phillys Diller

Suri 20.augustil 95-aastaselt vanadusse. Diller oli üks esimesi edukaid naiskoomikuid, kes tegutses nii stand-up etendusi andes kui teleekraanil ja seriaalides.

Tony Scott

Suri 19.augustil 68-aastaselt enesetapu tagajärgel, hüpates sillalt alla. Enesetapukirjast selgus, et põhjuseks oli ravimatu haigus, millega ta ei soovinud lähedastele koormaks olla. Scott oli režissöör, kelle loomingu hulka kuulusid sellised kassahitid nagu “Top Gun”, “True Romance”, “Crimson Tide”. Ta oli ühtlasi maailmakuulsa režissööri Ridley Scotti vend.

Scott Mckenzie

Suri 18.augustil 73-aastaselt pärast pikaajalist Guillain–Barré sündroomi all kannatamist. McKenzie tõusis 70-ndate hipiliikumise ikooniks lauluga “San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)” ning oli kaasautor legendaarsel Beach Boysi loos “Kokomo”. (pildil keskel)

Carlo Rambaldi

Suri 10.augustil 86-aastaselt pikaajalisse haigusse. Rambaldi oli eriefektide looja ja tema tuntumate tööde hulka kuuluvad näiteks maavälised elukad filmist “Tulnukas”, algupärane gorilla “King Kongist” ja maailmakuulus tegelane filmist “E.T.”.

Bob Welch

Suri 7.juunil 65-aastaselt enda poolt tekitatud ringkere vigastusse, mille põhjustas relvalask. Siiani pole selge, kas tegu oli enesetapu või õnnetusjuhtumiga. Welch oli ansambli Fleetwood Mac kitarrist.

Kathryn Joosten

Suri 2.juunil 72-aastaselt pärast 11 aasta pikkust võitlust kopsuvähiga. Joosten sai maailmakuulsaks seriaalist “Meeleheitel koduperenaised”, millega ta pälvis ka Emmy.

Robin Gibb 

Suri 20.mail 62-aastaselt vähki. Gibb oli legendaarse diskoansambli BeeGees asutajaliige.

Donna Summer

Suri 17.mail 63-aastaselt vähki. Summer võitis elu jooksul viis Grammyt ja oli maailmas esimene artist, kes suutis jõuda oma kolme järjestikuse albumiga Billboardi edetabeli tippu.

Vidal Sassoon

Suri 9.mail 84-aastaselt leukeemiasse. Sassoon oli juuksetööstuse ikoon, kelle käe alt on tulnud paljud maailmakuulsaks saanud geomeetriliselt sirgete lõigetega soengud.

Adam Yauch

Suri 4.mail 47-aastaselt pärast pikaajalist võitlust vähiga. Yauch oli hophop pundi The Beastie Boys liige. Lisaks muusikale tegeles ta ka kaameratööga ning oli ameti poolest režissöör. (pildil keskel)

Whitney Houson

Suri 11.veebruaril 48-aastaselt väga mitmete asjaolude koostoimel — ravimid, narkootikumid, lämbumine/uppumine, südamerike. Houstoni surm šokeeris tervet maailma ning paljud pole sellest kaotusest veel senini toibunud. Ta figureeris viimased paarkümmend aastat lakkamatult tabloidide esikaanel nii oma paheliste eluviiside kui vapustava talendi tõttu.

Etta James

Suri 20.jaanuaril 73-aastaselt leukeemiasse. James oli esimene tõeline tõmmu diiva, kes ületas kuristiku, mis laiutas R’n’B, roki ja popi vahel. Ta on võitnud 6 Grammyt ja 17 bluusmuusika auhinda ning on esitatud kandidaadina nii Rock and Roll Hall of Fame’i kui The Blues Hall of Fame’i.

Sarah Burke

Suri 19.jaanuaril 29-aastaselt traagilise spordiõnnetuse tagajärjel. Burke oli freestyle suusataja ning X-Games'i tšempion. Paljutõotava sportlase surm šokeeris tervet maailma, liiatigi kuna tegu oli äärmiselt ootamatu õnnetusega, mille tulemusel neiu üht trikki sooritades tasakaalu kaotas ja suurtest kõrgustest õnnetult surnuks kukkus.