17-aastane Kendall ning tema 15-aastane õde Kylie, kes samuti tegevad Kardashianide klanni reality-show's "Keeping Up With The Kardashians" ning harjunud pillava elustiiliga, said sugulastelt jõuludeks kümnete tuhandete dollarite väärtuses jõulukinke, vahendab The Daily Mail. 

Modellidena kuulsust koguvad Kendall ning õde Kylie olid oma luksuslikest jõulukinkidest niivõrd elevil, et otsustasid nendega ka oma kokku 7 miljoni Twitter-fänni ees pisut edvistada.

Postitatud fotodel sai muu hulgas imetleda Kylie glamuurseid Céline'i käekotte, millest ühe jaehind ulatub 3000 USA dollarini, ning Kendalli mustast nahast Louboutin'i kingi hinnaga 1200 dollarit, mis olid kingitus poolõelt Khloe'lt.

Jõulufotodel koos oma vendadega poseerivad Kylie ja Kendall kandsid klanni jõulupeol ühesuguseid valgeid Alexander McQueeni kleite.

Üha enam kõmumeedia huviorbiidis figureerivate "noorte Kardashianide" jaoks ei ole kallid kingitused muidugi midagi uut - näiteks sai Kendall oma 16. sünnipäevaks 90 000 dollarit maksva Range Roveri.

Paistab, et sirgumas on uued meediastaaridest glamuuriprintsessid, kuid loodetavasti ei kõnni näitsikud paari aasta pärast siiski suure õe Kimi või samuti pärijannast Paris Hiltoni jälgedes ega jäta oma kuulsuse teel endast kompromiteerivaid "koduvideosid" maha...