Õhtuleht, kes eelmisel aastal avaldas staaride lubadused 2012. aastaks, on nüüd vaevaks võtnud uurida, kuidas ja kas need ka täitunud on.

Liis Lemsalu lootis ja head aastat ning tõdeb, et tema bänd on käima läinud ning plaadiilmumine on vaid aja küsimus. Lubadus täidetud.

Liina Randpere tahtis selle aasta teises pooles reisida Aasiasse, piletki oli juba tegelikult kotis, kui ootamatult saabus pakkumine juhtida saadet "Tähed jääl" ning teha ka raadioprojekti. Reis jäi katki, lubadus täitmata, kuid tasuks uusi väljakutseid kamaluga.

Tanja Mihhailova, kes tegelikult uusaastalubadusi ei andvatki, soovis kinkida võimalikult palju rõõmu lastekodulastele; endale soovis ta aastaks 2012 huvitavaid projekte ja esinemisi; tervist, mis nendele vastu peaks ning jaksu ometi kord hakata peale remondiga ja enam-vähem nii läkski: "Lastekodudes käisin ma palju, projekte ja esinemisi oli sellisel hulgal, millest ma ei julgenud unistada ning ka tervis pidas laias laastus vastu. Ainus, millega ma alustadagi ei jõudnud, on oma elamise remont." Remondi ärajäämist kompenseerib ehk vastilmunud plaat "Gemini", mida lubaduste nimekirjas ei olnud, kuid mis ometigi valmis sai.

Refereeritud täistekstist Õhtulehes.