Sarja keskmes on tavaline Tartu tuumikpere, mille moodustavad kooliõpetajast isa Raimond Vesilind, näitlejannast ema Veronika Vesilind, nende kaksikud pojad Martin ja Anders. Nende ellu sekkuvad pidevalt Raimondi ema Urve ja isa Ülo, pluss peab Raimond leidma aega oma eelmisest abielust pärit teismelise tütre Diana kasvatamiseks.

Pealtnäha on tegemist igati kaasaegse abieluga, kus abielu tähendab koostööd ja vastastikust austust, kus lapsi koheldakse võrdsete isiksustena ning mehe- ja naisevaheline tööjaotus on igati kaasaegne - isa ja ema panustavad võrdselt nii kasvatusse ja kodusesse majapidamisse, aga ka elatise teenimisse.

Paraku aga käärivad pealispinna all lahkhelid ja võimuvõitlus - kelle sõna jääb peale, kes panustab rohkem, kellel on suurem õigus karjäärile ning kellele jääb kasvatusasjades viimane sõna. Lisaks kummitab alaline mure, et kaksikud ei allu ühelegi teadaolevale kasvatusmeetodile. Pinged on üleval ka suhetes vanematega, ultrakonservatiivsete Raimondi isa Ülo ja ema Urvega, kes peavad Raimondit tossikeseks ning miniat Veronikat hüsteerikuks ning nende lapsi vabakasvatusega ärarikutud jõmpsikateks, kui ka Veronika vabameelsete vanematega. Lisaks pidevale võimuvõitluse ja olmepainetele, kiusab nii Veronikat kui Raimondit armukadedus nii eksides, kolleegide kui elu enese vastu.

Publik loosis välja 10x2 pääset esilinastusele, mis toimub kolmapäeval kell 19.30, kus on kohal ka seriaali näitlejad, kes juhatavad esilinastuse sisse.

Võitjateks osutusid: Liisi Pert, Kaupo Unt, Eret Paugus, Kaidi Rakko,
Kersti Kontus, Ilja Toome, Kaido Saar, Helen Lepiku, Merike Kotkas ja
Janek Maat.

Palju õnne! Teid teavitatakse võidu kättesaamise detailidest personaalselt!

Kiika ka treilerit, mis annab toimuva hakkavast aimu: