"Kui alguses tundus see lõbus, et kaal muudkui kukkus, siis hiljem, kui ei jaksanud enam kahvlitki tõsta, hakkasin muret tundma. Õnneks nüüd on kõik jälle tagasi paika loksunud," rääkis menubändi 21-aastane kaunitarist solist Naistelehele, kuidas püüdis oma ellu ära mahutada rahvusvaheliste suhete õpingud Tallinna Tehnikaülikoolis, töö sisustuspoes ning etteasted bändiga.

Neiu tunnistas, et on enne esinemisi alati ärevil ega suuda süüa ning lisaks söögiisu vähenemisele on olnud ka aegu, kus on tulnud 48 tundi järjest magamata olla.

Praeguseks on Maia õppinud juba oma aega ja tegemisi paremini planeerima - põhiliseks töökohaks on tal nüüd bänd. Õpinguid aga neiu kindlasti sinnapaika ei jäta ning, nagu kirjutab tänane Kroonika, siis suundub ta veebruari alguses neljaks kuuks Erasmuse programmiga koguni Küprosele tudeerima. Sestap ei näe Maiat koos bändiga üles astumas ka Eesti Laulul. "Bändi ma ei jäta ja olen kõigega arvestanud," lohutab Maia Kroonika veergudel fänne ja lisab, et plaanib järgmise nelja kuu vältel siiski paar korda Eestisse kontserte andma lennata.