"Sister Session" on lühidokumentaal grupi tüdrukute tahtejõust ja läbilöögisoovist BMXis, mida tavaliselt näeb harrastamas eelkõige mehi. Rahvusvahelise jalgrattafilmide festivali Bicycle Film Festival 2012 programmis 30s suurlinnas üle maailma linastunud lühifilmi autoriteks on noored Eesti filmitegijad Brett Astrid Võmma, Doris Tääker ning Helen Habakuk. "Sister Session" esilinastus läinud juunis New Yorgis, kus filmi saatis suur menu. "Paljud vaatajad ütlesid mulle, et see on selleaastase festivali parim film," sõnas festivali meediajuht Brean Shea.

Eestis esilinastus film 2. augustil 2012 Tallinn Bicycle Weeki korraldatud Bicycle Film Festivali filmiõhtul Tallinna Katlaaias.

Simple Session on üks vähesest maailma profivõistlustest, millel on oma BMX-võistluskategooria ka naistele. Sister Sessioni nime kandev naistrikiratturitele mõeldud sõsarvõistlus toimub ka sel aastal, tuues taas väljakule ka filmis portreteeritud trikiratturid Camila Harambouri Tsiilist, Angie Marino USAst, Katherine Diazi Venetsueelast ning filmile oma jutustajahääle andnud Kayley Ashworthi Inglismaalt.