16. ja 17. märtsil toimub Tallinnas Saku Suurhallis 13. korda rula- ja BMX-võistlus Simple Session.

Kahepäevase pöörase võistluse ajutise võistlusplatsi ehitustööd on juba praegu täies hoos, et olla veel vaid veidi enam kui kuu aja pärast Eestisse saabuva 200 rulataja ja trikiratturi ning publiku jaoks valmis.

Võistluspargi disainis seitsmendat aastat järjest tunnustatud disainer Nate Wessel, kelle käe all valmivad ka suurvõistluste X-Games ja ekstreemspordimeka Woodward väljakud.

"Tänavune park on Simple Sessioni senistest parkidest kõige detailiderohkem. See sisaldab mitmeid suuremaid elemente lennukama ehk park stiili harrastajatele – kõrgete servadega rämbid, kurvid ning seinad. Samuti pakub väljak käsipuid, treppe ja teisi tänavakeskkonda imiteerivaid obstaakleid street ehk rohkem tehnilistele aspektidele keskenduva tänavasõidu suunal treenivatele võistlejatele," sõnas võistluse üks peakorraldaja Risto Kalmre.

Simple Sessioni võistlusväljaku ehitus juba käib. Pargi ehitamiseks kulub kokku ligikaudu 1500 m2 pinda, 2000 m2 vineeri, 4,5 kilomeetrit prusse, 30 000 kruvi ning 75 liitrit värvi.