Esimesena tuleb saates esitlemisele vaatemänguline uusversioon Lev Tolstoi korduvalt ekraniseeritud klassikateosest "Anna Karenina". Telgi taga viib saade vaataja ka 19. sajandi lummavasse Tsaari-Venemaa ajastusse, et tutvustada lähemalt eepilise draama filmiks saamise lugu.

Teine esilinastus "00:30" on tõsielul põhinev põnevusfilm maailma ajaloo ühest suuremast inimjahist - mees, kellele jahti peeti, ei olnud keegi muu, kui Osama bin Laden. Film kandideerib viiele Oscarile ja oli ka Kuldgloobustel väga tugevalt esirindel. Kolmas linastus tuleb samuti Oscarite jahtijate seltskonnast ja kannab nime "Armastuse Õpetunnid".

Lisaks Eestis esilinastuvatele filmidele pühendavad kinominutid mõned sekundid ka sellele, et esitleda vaatajatele kahte uut Eesti filmi, millest ühte ehk vaid režissööri poolest nii nimetada saab: kolmest elulisest lühifilmist koosnevat kassettfilmi "Karikakramäng II" ning skandaalse "Magnusega" filmilavastaja-debüüdi teinud Kadri Kõusaare märtsis kinodesse jõudev uus film "Kohtumõistja".

Edetabelid annavad põhjaliku ülevaate, kes ees ja kes suure tähega mees. Saadet juhib Mihkel Sirelpuu.