Endine ehitustööline Stojanovic pole kunagi omanud stabiilset töökohta ning kaotas kodu võlgade tõttu juba aastaid tagasi, teatab International Business Times.

Viimased 15 aastat on mehele ulualust pkkunud ühe enam kui sada aastat tagasi surnud perekonna haud. Mees on püüdnud ennast hauda võimalikult mugavalt sisse seada ning väidab, et tunneb ennast seal hästi. "Soe ja kuiv on," kiidab ta oma enam kui ebatavalist elukohta ning eelistab iga kell oma praegust kodu tänavatel redutamisele.

Toitu hangib kodutu linna prügikastidest, mis polevatki nii paha kui võiks arvata. "Täitsa hämmastav, mida inimesed ära viskavad," rääkis ta.

Mees kinnitab, et nälg hirmutab teda palju rohkem kui tema põrmu pudenenud naabrid. Veelgi enam - kuna surnuaial eriti inimesi ei käi, siis kardab ta isegi elavaid inimesi rohkem kui surnuid. Hauast väljub mees aga alati hästi ettevaatlikult, et kalmistu üksikuid külastajaid mitte surnuks ehmatada.

Ehkki kalmistuelanik ei ole mitte esimene elus inimene, kes surnuaialt endale kodu leiab, siis arvab ta ise, et on sellist "elustiili" tõenäoliselt viljelenud kauem kui keegi teine.

Vaata kohalikust Serbia uudisklipist, kuidas mees surnuaial elab: