Singli nimi on „Thank Yourself“ ning see annab esimese vihje nende kauaoodatud albumi kohta. „Saturnine“ ilmub aprilli alguses Läti indie plaadifirma I Love You Records alt, mis on tuntust kogunud ka Ewert and The Two Dragons´i rekordeid purustanud albumi „Good Man Down“ väljaandmisega.

Zebra Island on 2011. aasta sügisel algselt produtsendi Rasmus Lille ning laulja Helina Risti poolt kokku kutsutud muusikaline rühmitus, millega tänaseks päevaks on liitunud veel ka Lauri Raus kitarril, Caspar Salo trummidel ning Martti Laas bassil.

Pärast oma esimest tegutsemisaastat, kuhu mahtus palju esinemisi kontsertidel ning festivalidel nii Eestis kui ka väljaspool ning tipnes plaadilepinguga, on Zebra Island keskendunud lisaks albumi salvestamisele ka uute ideede ning inspiratsiooni kogumisega eesootavateks kontsertideks ning põnevateks väljakutseteks.

Järgmised võimalused bändi laval näha saabuvad juba 23. veebruaril Tartus ning 28. veebruaril Tallinnas. Kui Tartus esinetakse Genklubis toimuval Muusika ÖÖ festivalil, siis Tallinna lokaalis Sinilind antakse eksklusiivne soolokontsert.