Plant heitis saates kõrvale jutud, nagu seisaks bändi taasühinemine tema taga, vahendab The Rolling Stone. "Nad on ju Kaljukitsed, ei ütle mitte midagi. On tõmbunud endi maailma ja jätavad selle minu hooleks," rääkis Plant bändikaaslastest Jimmy Page'ist ja John Paul Jones'ist. "Mina ei ole siin see paha...Peaksite rääkima nende Kaljukitsedega - minul ei ole 2014. aastal midagi teha," vihjas ta, et bändi taasühinemine võiks tema poolt järgmisel aastal kõne alla tulla.

Led Zeppelin tuli viimati kokku detsembris 2007. aastal, et anda kontsert Londonis O2 Arenal. Live'ist valmis ka salvestis, mis ilmus eelmisel aastal. Pärast kontserti olid Page ja Jones valmis tuurile minema, kuid Plant ei olnud huvitatud. Veel läinud novembris rääkis Page ajakirjale The Rolling Stone, et tuurileminek takerdus, kuna Plant oli hõivatud, andes mõista, et just Plant on see, kelle passiivsusesse ja graafikusse mõte taas kokku tulla takerdub.

Ehk on nüüd, kus Plantil kalendris tühjad lehed, tõesti legendaarse ansambli uut tuuri oodata? Ka on Led Zeppelin kuuldavasti asunud sõlmima lepinguid oma muusika kättesaadavaks tegemiseks internetis.