DJ Kayper, kodanikunimega Kaajal Bakrania, on Aasia päritoluga Londonist pärit muusik, kelle huvi DJ ameti vastu algas juba lapseeas, igavusest venna kassette miksides. Tema esimeseks tunnustuseks oli 2004. aastal Vestax Juice DJ võistluse võit (esimene naissoost võitja). 2006. aastal sai Kayper endale oma show BBC Asian Networkis, miksides bhangra ja Bollywoodi R&B, hip-hopi ja dubstepiga.

Kayperi muusika on väga mitmekesine, varieerudes electro’st dubstep’i, hip-hop’i, roki ning drum’n’bass’ini. Just tema muusikaline paindlikkus, kunstiliselt seotud mash-upid ning piiritu anne on teeninud talle kultusliku järgimise nii mainstream’i, tantsumuusika kui ka urban-muusika austajate seas.

Kayperi kiire edu krooniks sai koostöö dubstepi produtsendi Engine Earz’iga, mille käigus loodi kogu Suurbritannia klubimaastikul laineid löönud "Gimme Some". Lugu toetavad muuhulgas sellised nimed nagu Diplo, Mumdance, MJ Cole, Caspa, Trolley Snatcha ning Flux Pavillion.

Nüüdseks on Kayperist saanud armastatud DJ nii siin kui ka sealpool ookeani, mängides maailmakuulsates Londoni klubides Ministry of Sound ja The Box, New Yorgi klubides Sob ja M2, Moon at the Palms hotellis Vegases ning paljudes teistes klubides üle maailma. "Muusika keerutamine oli kõik, mida ma tahtsin teha. Niisiis ma tegin seda," sõnab miss Bakrania enesekindla muigega.

DJ Kayperi A-kategooria staarfännide hulka kuuluvad veel näiteks Will.I.am, Wyclef ja Gwyneth Paltrow, kelle sünnipäeval Nizzas ta muuhulgas ka Bonole silma jäi. Lisaks sellele on Kayper soojendanud muusikuid nagu Pete Rock, Wu-Tang Clan, Common ja Taio Cruz, kelle UK tuuril ta ametlikuks DJ'ks oli.

Kayper on ka 2012 aasta London Bar & Club Awardsi Best Club DJ võitja.

Ürituse soojendajaks valisid korraldajad Von Krahl'i üritustesarjalt "Check One Two" ning Raadio2'st tuntud DJ Questi.

Vaata lisainfot ürituse Facebooki lehelt.