Mai Palling

Põlvetõstetega jooksis uue trendi suunas, kus tahetakse kanda komplekti, mida saaks ka hiljem presenteerida ja kanda. Pluus + seelik, millele andis vormi juurde krinoliin. Komplekt oli kaasahaarav värskusepuhang, kus oli tunda, et moekunstnikule on antud loomevabadus. Mai oma valikutega on alati oodatud külaline.

Kleidi autor: Piret Puppart

Laura Kallasvee
Vanakooli roosa kleit mõjus hõrgult. Kleidi stiililises lahendis oli nooruse uljust ja lõike. See oli hästi küsiv kleit, mis mängis piiridel, oli huvitava struktuuriga. Trendikust ja nooruse allikat ühendades klassikalise joonega saabki huvitava tulemi. Kuna fotograaf on loominguline, on see väga temalik.

Kleidi autor: Britt Samoson

Kelli Ilves
Kevadine värskusepuhang modelli seljas on kui iga Tuhkatriinu unistustekleit. Liisi Eesmaa looming Tallinna Moenädala kollektsioonist, mille värvivalikuga ülaosa ja seeliku voogav alaosa on kontrasttoonis - see tehniline lahend koos selliste mahlakate värvikombinatsioonidega sobib väga erinevas vaniuses naisele. Annab juurde värskust ja uljust ning samas toimib lihtsuse võlu.

Kleidi autor: Liisi Eesmaa

Heli Veskimägi

Tiina Talumehe kõrvarõngad, punk soeng ja kleidivalik koos kevadiselt pulbitseva moehiti, aviaatoristiilis kingadega mõjus ägedalt.

Kleidi autor: teadmata

Elina Pähklimägi

Voogavalt pilvepiiril võbelev naiselikkuse etalonkleit. Annab nipi paljudele erinevate kehakujudega naistele, kes tahavad lõpptulemuses näha haldjalikku lendlevust. Pähklimägi oma pikkade liinidega võiks muidugi ka kanda kartulikotti ning see oleks ikka hõrk ja apetiitne.

Autor: Liisi Eesmaa

BOONUSträkk: Ideaalseim tervik

See, kuidas naise vöö läks kokku mehe uduhallide kingadega - õhtu parim tervik kahtlemata. Nooruslikud kandjad  ja moeharjal sõudev tervik, kus mehe kingavärv harmoneerub naise komplektiga perfektselt.