Seal aga räuskasid kaks puhvaikades, vatipükstes ja kirsades sopajoodikut! Märdi sõnul haisenud mõlemad mehed vängelt okse, kuse ja laiba järele.
„Kassapidaja oli endast täiesti väljas, sest meeletult haisevad parmud olid oma pinkoodi ära unustanud!"

Märdi sõber Rein, kes senimaani pikantsete aroomide suhtes üsnagi tundetu olnud, ei pidanud vastu ja jooksis õue oksendama.
Pinkood katse-eksituse meetodil meelde tuletatud, läinud üks sopajoodikutest välja, teine aga suundunud tagasi alkoleti juurde ning hakanud lauaviinasid korvi laduma.
„Nende tegevuses puudus igasugune loogika!" kommenteerib süütu poekülastaja ning lisab, et poemüüja sõnul olevat mehed hommikul ühe korra juba viina järel käinud.

Kui Märt autosse istus, peatus ta pilk rohelisel Audi 80nel. See oli pargitud tema auto kõrvale.
„See parm, kes poest esimesena välja läks, istus kenasti kõrvalistmel ja oli ametis sigareti läitmisega. Kui mees suitsu põlema sai, hakkas ta luksuma ja oksendas oma sõbra auto sõna otseses mõttes täis. Kõige haigem oli see, et mees jätkas suitsetamist, nagu midagi poleks juhtunud!"

Märdi sõbral Reinul oli tükk tegu, et seda kõike nähes uuesti mitte öökima hakata.
„Sõida ruttu minema!" karjunud ta Märdile. „Tegemist oli vaieldamatult elu kõige rõvedama poeskäiguga!" kommenteerib Rein, kellel sellele päevale mõeldes siiani ihukarvad püsti tõusevad.