Restoraniprogrammi on valitud TMW lemmik-söögikohad Tallinnas, mis pakuvad festivalipäevadel erimenüüsid ja soodustusi festivalipassi omanikele.

“TMW Maitsed” programmis on esindatud 16 pealinna eripalgeliste köökide restorani ja kohvikut: Chedi, F-hoone, Kloostri Ait, Kohvik Moon, Kohvik Spirit, Kohvik Till & Kummel, La Bottega, Leib Resto ja Aed, Rataskaevu 16, Restoran ja baar Monaco Nordic Hotel Forumis, Restoran Bocca, Restoran Elevant, Restoran Gloria, Restoran NEH, Von Krahli Aed ning Wabadus.

Iga programmi kuuluv restoran pakub 4., 5. ja 6. aprillil ajavahemikus 15:00 – 18:00 erimenüüd ning soodustusi TMW festivalipassi omanikele, nii et nüüd on festivalikülastajatel võimalus enne kontserte linna peal mõnus restoranituur teha. Vahemikus kl 15-18 reserveeringuid ei nõuta, nii et soovi korral saavad toidu- ja muusikasõbrad kolme päeva jooksul läbi maitsta kuni 16 restorani.

„Gloria on ajalooliselt üks esimesi kohti Tallinnas, kus ühel pool on köök ning teisel pool lava ja kus muusika on kõlanud aastast 1937 mõlemal poolel. Hea muusika ja hea toit on lahutamatud, pakkudes tervikliku elamuse kõigile meeltele,” kommenteerib Restoran Gloria juht ja peakokk Dimitri Demjanov.

Tihedas festivali- ja restoranikavas aitab külastajatel linna peal mugavalt liikuda Tallinn Music Weeki koostööpartneri EMT poolt välja töötatud kultuurisündmuste mobiilirakendus EMT Live, kust leiab festivali ajakavad, esinejate ja osalejate detailinfo, pildid ja videod, asukohakaardid ja vajalikud juhised. Samuti on äpis toodud kõigi „TMW Maitsed“ restoranide asukohad ja info. Äpp valmib enne Tallinn Music Weeki algust ning selle saab tasuta alla laadida nii Google Playst kui AppStore´ist.

Juba viiendat korda pealinna vallutaval talendifestivalil Tallinn Music Week astub 4.-6. aprillini üles 233 artisti 20 riigist, neist 165 esinejat Eestist. Jätkub ka linnalava programm, mis toob festivalimelu Tallinna raamatu- ja plaadipoodidesse, galeriidesse ja kohvikutesse pealelõunaste tasuta kontsertidega.

Vaata muusikanädala restoranifestivali kava ja eripakkumisi SIIT.