Milliseid krimiseriaale ise vaatad?
Mul ei ole kodus telekat ja ma ei vaata seriaale. Kui sõprade juurde külla sattun, siis "Dexterit" vaatan küll näiteks. Aga näiteks CSIdes ja nendes seriaalides on küll ilus pilt ja näitlejad, aga palju jätkuvusvigu.

Milliseid filme kinos vaatad?
Ma ei jõua ka kinno väga kahjuks. Kõik räägivad mingist "Anna Kareninast" ja "Hüljatutest", aga ma ei tea neist väga! "Djangot" tahan vaatama jõuda ning Sõpruses on praegu Jean Luc Godardi nädal - tahaks kindlasti ka sinna midagi vaatama jõuda. Erinevaid maailmakno filme vaatan muidu, aga mulle ei istu romantilised komöödidad.

KolmeDOKist selgus, et noori huvitab väga kõik, mis Kättemaksukontori osalistel seljas ja jalas on. Räägi palun, kes Sulle riideid valib?
Kostümeerija Annely. Häidi miniseelikuid ei kanna, kui vaja ei ole, ja sitse-satse ka mitte. Häidi ei kanna midagi lihstalt sellepärast et see on ilus, sest see peab olemaka praktiline, sest kui saadetakse missioonile, on vaja ratta selga hüpata, joosta vms teha. Näiteks peavad olema sellised saapad, millega saab ronida ja tsikliga sõita ka. Riietus peab olema funktsionaalne.