Live Nation saatis välja eile ametliku teate, kus kirjutati, et arstid soovitasid tungivalt Rihannal, kes alles reedel maailmaturneed "Diamonds" alustas, mitte laulda. Kuulduste järgi toimuba aga juba kontsert planeeritud ajal ning kõikidele kurbadele Bostoni fännidele leitakse uus aeg, kirjutab Huffington Post.

Eelmisel nädalal mitmete prohmakatega hiilanud Justin Bieber aga tühistas täna aga nädala jooksul juba teise esinemise, seekord küll mitte tervise, vaid "ettenägematute asjaolude" tõttu, vahendab E!News.

Kas noor poiss on kuulsusega hulluks minemas ja see võis olla "ettenägematu asjaolu"? Tundub nii, sest tema viimane "üleastumine" polnud sugugi "Baby"-nunnu, vaid lausa räige. Nimelt läks noor mees laupäeval Londonis kallale fotograafile ning saatis ta kohta, kuhu päike ei paista ja seda vaid mõned päevad pärast seda, kui ta sajad verinoored fännid pettunult kontserdipaigast lahkusid, sest hilise kellaaja tõttu enam staari oodata võimalik ei olnud ja paljude vanemate kannatus katkes. Hirmsate juhtumiste jada algas juba 1. märtsil, kui ta oma 19 aasta sünnipäeval visati koos kaaskonnaga Londoni ühest popimast klubist välja: HIljem maha peetud Twitteri-rallis püüdis ta seda lugu pehmendada, öeldes, et talle hoopis ei sobinud see klubi ja ta otsustas lahkuda.