Katariina: Mina veedan oma vaheajad põhiliselt kodus, väja arvatud suvevaheaeg. Oh, kui mõnus on terve nädal nüüd lihtsalt puhata! Ma olen koolist nii väsinud, et magan ilmselt terve vaheaja lihtsalt maha. Kindlasti võtan raamatukogust hunniku põnevaid seiklusjutte, ostan jäätist ning loen terved päevad otsa. Mingiks muuks tegevuseks mul jaksu pole, kool on lihtsalt nii ära väsitanud! :( Hinded peaks mul head tulema, on millega rahul olla ;)

Tegelikult kavatsen vaheajal rohkesti ka väljas käia. Näiteks lähen kelgutama või suusatama. Kui oleks võimalus, tahaksin ka lumelauatamise ära õppida. Päris lahe oleks. Meil on kodulinna lähedal suhteliselt normaalse kõrgusega mägi, see kõlbab esialgu suusatamiseks ja kelgutamiseks küll! Tuleb ilmselt ette ka päevi, kus ma arvutis istun. Mulle nimelt meeldib väga-väga jutte kirjutada ja oma raamatuid viimistleda, seda teen ka kindlasti. Facebook, seda loomulikult:D Kas leidub üldse noort kes terve vaheaja ilma Facebookita saaks? Ja muidugi Noorte hääleta ;) Sellega mina küll hakkama ei saa!

Helerin: Minul on vaheajal plaanis minna oma kõige paremale ja kallimale sõbrannale Helenale külla. Temaga käime jalutamas, kinos, šoppamas ja teeme pilte, et see vaheaeg meile meelde jääks. Ma pole teda päris ammu näinud ja oleks tore temaga see vaheaeg veeta. Kindlasti proovin ka palju puhata! :)

Kirke: Mina olen 16-aastane tüdruk. Minu plaan vaheajaks on laagrisse minna. See on lumelaualaager, mis tõotab tulla väga lahe! Tahaksin võita seda raamatut, sest mind väga huvitab teadus.