Vaheajal on mul gümnaasiumi sisseastumiskatsed, mille pärast pole ma peaaegu üldse närvis, aga eks aeg näitab, eks ole? Katsete jaoks parandasin ka veel oma ühe saksa keele veerandi ära ja olen selle pärast ka väga rahul endaga.

Pühapäeval tuleb Tartusse minna, sest esmaspäeval on Tartu Rehe hotellis 4 tundi kestev noortekonverents, mille teemaks on ''Minevikku mõistes parema tuleviku poole''. Loodan, et saan sealt huvitavaid mõtteid, sest tuleviku ees on siiski hirm ja ehk konverents annab mulle veidi hingerahu. :)

Teisipäeval sõidan koju, et veidi puhata ning kolmapäeval on gümnaasiumis ka vestlus. Siis saan teada, kas sain sisse. Hoiame pöialt!

Minu tegevused sellega veel ei lõppe. Eesti keele ja matemaatika õpetajad on veel koduseid töid ka andnud, mille tegemiseks lähevad need neli päeva ruttu. Kaks kirjandit, CV, neli lehekülge A4 formaadis paberil matemaatikaülesandeid. Ja siis tulebki juba kooli tagasi tulla.

Mul polegi tegelikult kahju, et vaheaeg nii kiiresti läheb ja et peaaegu silmapilkselt kooli tagasi tulema peab. Siin saab suhelda, saab õppida ja end proovile panna igas aines. See on ju vaid tore, kas pole?